Radi imamo naše goste. Vse. Tudi tiste malo posebne. Trudimo se, da jim je lepo, da se počutijo prijetno, da je okus tradicionalne hrane prvinski, da lahko več dni zaporedoma uživajo. Včasih pa »slečemo tradicionalna kulinarična oblačila« in se preizkusimo v novih okusih in novih kombinacijah sestavin ter barv.
Veseli smo, da se naši gostje vračajo in se zaradi nas pripeljejo od daleč. Še bolj pa smo veseli, da se vračajo otroci, naši mali gosti, in rastejo z nami.
Železni repertoar Kosobrinove kuhinje je tradicionalna slovenska hrana na žlico: JOTA, TELEČJA OBARA, RIČET, GOLAŽ, GOBOVA JUHA in AJDOVI ŽGANCI. Vse jedi so pripravljene iz svežih sestavin, brez dodatkov in moke, zato jih z veseljem ponudimo tudi tistim gostom, ki so občutljivi na gluten.
Joto in ričet, enolončnici, v katerih se je tradicionalno kuhalo tudi meso, pripravimo brez njega. Meso ali klobaso dodamo naknadno, na željo gosta, zato te jedi mirne vesti lahko uživajo tudi vegetarijanci.
Odpiralni čas
Ponedeljek – četrtek 10:00 – 18:00
Petek – nedelja 9:00 – 20:00