Brunarica Kosobrin

Vabljeni na tradicionalno slovensko kulinariko in v prijetno avtohtono domače okolje v Brunarico Kosobrin!

Radi imamo naše goste. Vse. Tudi tiste malo posebne. Trudimo se, da jim je lepo, da se počutijo prijetno, da je okus tradicionalne hrane prvinski, da lahko več dni zaporedoma uživajo. Včasih pa »slečemo tradicionalna kulinarična oblačila« in se preizkusimo v novih okusih in novih kombinacijah sestavin ter barv.

Veseli smo, da se naši gostje vračajo in se zaradi nas pripeljejo od daleč. Še bolj pa smo veseli, da se vračajo otroci, naši mali gosti, in rastejo z nami.

Železni repertoar Kosobrinove kuhinje je tradicionalna slovenska hrana na žlico: JOTA, TELEČJA OBARA, RIČET, GOLAŽ, GOBOVA JUHA in AJDOVI ŽGANCI. Vse jedi so pripravljene iz svežih sestavin, brez dodatkov in moke, zato jih z veseljem ponudimo tudi tistim gostom, ki so občutljivi na gluten.

Joto in ričet, enolončnici, v katerih se je tradicionalno kuhalo tudi meso, pripravimo brez njega. Meso ali klobaso dodamo naknadno, na željo gosta, zato te jedi mirne vesti lahko uživajo tudi vegetarijanci.

Podrobnosti restavracije

  • Borovška cesta 113
  • Ugodno
  • Apartmaji, tudi za zaključene družbe
  • Na voljo

Kontaktne informacije

  • https://kosobrin.eu/
  • info@kosobrin.eu
  • 031 663 502

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hit Alpinea
od 16,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Poletno sankanje »Besna Pehta«
od 20 €

Poletno sankanje »Besna Pehta«

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh si privoščite vožnjo s sedežnico in spust v dolino po 1,5 kilometrov dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči