Misija Eliksir v Kekčevi deželi

Čisto novo doživetje v Kekčevi deželi. Podaj se po poteh Kekca in spoznaj Kekčevo deželo na drugačen, a prav tako zabaven način.

Podaj se po poteh Kekca in spoznaj Kekčevo deželo na drugačen, a prav tako zabaven način. Poleg čudovite neokrnjene narave in pravljične Kekčeve dežele vas čakajo adrenalinski izzivi in kriki navdušenja!

Napeta zgodba igre govori o temačni sili, ki je zajela zadnji kotiček neokrnjene narave in zastruplja vse na svoji poti. Ljudje postajajo grabežljivi, pohlepni in egoistični. Tudi Bedanc postaja vse bolj zloben in si želi polastiti dragocenega recepta za Eliksir razsvetljenja, ki lahko reši deželo. Teta Pehta ga skuša skriti pred Bedancem in je za pomoč prosila Kekca. Kekec je izginil, vse, kar je ostalo, je njegova torba z zapiski in pripomočki za vas, hrabre junake.

Vaša misija je najti sestavine za Eliksir! Bedanc vam je za petami, vi pa imate le uro časa, da najdete in dešifrirate recept – ali pa bo temačna sila prekrila ves planet. Zberite pogum, sledite Kekčevim namigom in rešite uganke, preden bo prepozno!

Rezervacije

Igra najbolje poteka v ekipah od dva do šest igralcev. Vstopnice in pripomočke prevzamete pred pričetkom igre v Agenciji Julijana (po želji vam organizirajo tudi prevoz). Rezervacije potekajo preko obrazca ali telefona na +386 51 623 701.

Termini

Ponedeljek – nedelja (po dogovoru). Obisk ni možen takrat, ko se odvija klasičen ogled Kekčeve dežele (vsak torek, četrtek, soboto in nedeljo med 10. in 12. uro).

Cena

Cena igre za ekipo (2-4 igralci) je 100 €. V ekipi lahko igra največ 6 igralcev ob doplačilu +25 € za vsakega dodatnega igralca. Igra traja približno eno uro in je na voljo v slovenskem ali angleškem jeziku. Nezahtevna krožna pot je dolga manj kot dva kilometra.

Dobro je vedeti

Igra poteka predvsem v naravi (planinski travniki in gozd, kjer se gibljete na lastno odgovornost), priporočamo primerno obutev in oblačila, ob vročih dneh pa tudi stekleničko z vodo. Zaradi specifike terena igra žal ni dostopna za gibalno ovirane igralce. V kolikor srečate koze ali krave, jih ne hranite in ne vznemirjajte (psi naj počakajo doma). V primeru slabega vremena je termin možno odpovedati in prestaviti na drug dan, kar pa je treba urediti najkasneje do štiri ure pred terminom.

Podrobnosti

  • Kranjska Gora
  • 60 min

Zgodbe Kranjske Gore

Zgodbe

Tu še vedno živijo pravljice, katerih sledi najdete na vsakem koraku.

Vse zgodbe
Kako so dovški krapi postali svetovno znana jed

Kako so dovški krapi postali svetovno znana jed

Pasta Grannies visits Slovenia!

Svetovni dan čebel in piknik prostor za čebele

Svetovni dan čebel in piknik prostor za čebele

Četrti Svetovni dan čebel letos poteka v luči posebnega apela, da se zaradi pozebe, ki je močno prizadela sadno drevje, ne kosi javnih površin in zelenic okoli hiš. Temu apelu se je pridružila tudi destinacija Kranjska Gora.

5 idej kaj početi v Kranjski Gori, ko dežuje

5 idej kaj početi v Kranjski Gori, ko dežuje

5 nasvetov kaj početi v slabem vremenu v Kranjski Gori.

Svetovni popotnik, ki ga je očarala Zgornjesavska dolina

Svetovni popotnik, ki ga je očarala Zgornjesavska dolina

"Ne poznam v Evropi nič lepšega!"

Oklic, ki je za vedno spremenil življenje v Kranjski Gori

Oklic, ki je za vedno spremenil življenje v Kranjski Gori

"Združimo se in delujemo skupno za prospeh Kranjske Gore, za povzdigo in zboljšanje prometa, za olepšanje kraja in za olajšanje občevanja s tujci!"

Ko bela smrt kosi

Ko bela smrt kosi

Snežni plazovi so se v času obsežnih snežnih padavin pogosto sprožali na območju Mojstrovke in ostalih vrhov, ki se pnejo nad Vršiško cesto.

Legendarni reševalec človeških življenj

Legendarni reševalec človeških življenj

Prihod legendarnega helikopterja "Burduš" pod strop Slovenskega planinskega muzeja.

Zgodba o možu, ki je rekel NE!

Zgodba o možu, ki je rekel NE!

Obudimo spomin na moža, ki se je upal zoperstaviti oblastem!

Bor Pavlovčič, leteči Mojstrančan

Bor Pavlovčič, leteči Mojstrančan

Bor Pavlovčič je smučarski skakalec iz Mojstrane in eden izmed ambasadorjev Team Kranjska Gora. Pred kratkim je nase opozoril z odličnimi skoki in osvojenimi prvimi stopničkami v Svetovnem pokalu. Trenutno se doma pripravlja na Svetovno prvenstvo v smučarskih skokih, ki bo naslednji konec tedna potekal v Oberstdorfu.

60 let Pokala Vitranc

60 let Pokala Vitranc

Sprehod skozi zgodovino Pokala Vitranc od leta 1961 s posebnim poudarkom na mnogokrat spregledane službe in posameznike brez katerih tekmovanje za Svetovni pokal ne bi bilo tako uspešno kot je.

Poiščite nastanitev

Nastanitve
Apartmaji
Apartmaji
Hoteli
Hoteli
Gorske koče
Gorske koče
Hostli
Hostli
Kampi
Kampi

Kaj iščeš?

Išči