Apartma Lenka

Apartma Lenka Kranjska Gora

Apartma Lenka v Kranjski Gori se nahaja na prestižni lokaciji, tik ob smučišču (sedežnica Kekec) oziroma 250 m od središča Kranjske Gore.

Apartma Lenka v Kranjski Gori z brezplačnim parkiriščem in WIFI-jem se nahaja na prestižni lokaciji, tik ob smučišču (sedežnica Kekec) oziroma 250 m od središča Kranjske Gore. Obdan je s slikovitim razgledom na gore, razgledom na smučišče in mirno pokrajino, v katerem je užitek zagotovljen.

Gostom ponujamo možnost koriščenja 2+3 ležišč. Apartma je opremljen v prijaznem alpskem slogu z lesenim pohištvom. Vključuje kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, kotiček s pisalno mizo, kopalnico s prho, spalnico, hodnik z garderobo, teraso, balkon z možnostjo hranjenja koles, ogrevano klet za shranjevanje smuči, sušilnico za obuvala ter brezplačno zasebno parkirišče neposredno pred apartmajskim kompleksom.

Brezplačno lahko koristite internet, televizijo, pomivalni stroj in hladilnik. Apartma je opremljen za bivanje. Ob prihodu za vas pripravimo svežo posteljnino, odeje ter brisače. Sporazumevamo se v slovenskem in angleškem jeziku.

Podrobnosti nastanitve

  • Vitranška ulica 7a

Kontaktne informacije

  • petra.kavsek.sp@gmail.com
  • 00 386 41275352

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči