kolman jezerci

Apartma in bungalov Jezerci

Apartma in bungalov Jezerci se nahajata v prijetni idilični vasici Gozd Martuljek in sta le slabe 4 kilometre oddaljena od Kranjske Gore.

Apartma Jezerci

Apartma-studio Jezerci se nahaja v prijetni idilični vasici Gozd Martuljek in je le slabe 4km oddaljena od Kranjske Gore. Gozd Martuljek leži v razgibanem gorskem svetu Zgornjesavske doline in loči Julijske Alpe od Karavank. Iz apartmaja, ki se nahaja v drugem nadstropju mansarde, se razprostira prečudovit pogled na Špikovo skupino. Apartma ima dnevni prostor (raztegljiv kavč za dve osebi) s kuhinjo, kopalnico, v mansardi sta še dve ležišči. Kuhinja je polno opremljena s pomivalnim strojem, na voljo je brezplačna wi-fi povezava, pokrito parkirišče, prostor za shranjevanje smuči, koles.. 

Bungalov Jezerci

Prijeten kraj za počitek in sprostitev po dolgem dnevu raziskovanja narave. Prebudite se osveženi in pripravljeni na dan odkrivanja in uživanja v čudovitih gorah, jezerih in še veliko več v tem čudovitem bungalovu z osupljivim razgledom na Špikovo skupino. Bungalov je primeren za 6 oseb. V pritličju ima dnevni prostor z raztegljivim kavčem (za dve osebi), popolno opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico. Kopalnica v pritličju je dostopna invalidnim osebam. Wi-fi povezava je na voljo po celotnem objektu. V nadstropju sta dve spalnici (s po dvemi ležišči), kopalnica ter infra-finska savna za prijetno sprostitev. Pokrit parkirni prostor je zagotovljen. 

Podrobnosti nastanitve

  • Jezerci 23
  • Ugodno
  • Pokrito parkirišče
  • Ni vključen

Kontaktne informacije

  • franc.kolman55@gmail.com
  • 041733634

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči