Trgovina

Medene sveče – več motivov

9,00 12,00 

z vključenim DDV

Sveče so izdelane iz 100% čebeljega voska, ki je najdražji in najbolj cenjen vosek na svetu. Sveča gori čisto in dlje, zaradi propolisa zrak očistijo in oddajajo prijeten vonj po medu.

BEE-TONI

V čudoviti Zgornjesavski Dolini med cvetočimi travniki leži Čebelarstvo Toni. Neokrnjena narava v objemu Karavank in Julijskih Alp nudi idealne pogoje za pašo čebel v alpskem okolju. Čebele nam že več desetletij predstavljajo osrednjo vlogo pri ohranjanju narave in z opraševanjem pripomorejo pri ohranjanju ravnovesja v naravi. Izkušnje na področju pridelave čebeljih produktov nam omogočajo, da našim kupcem lahko ponudimo najboljše iz čebeljega panja. Pridelujemo večkrat nagrajeni cvetlični in gozdni med (Rateška strd). pobiramo cvetni prah, ki ga čebele zavzeto prinašajo v obliki pisanih grudic, ki jih zbirajo na bližnjih travnikih in sadovnjakih in na gozdnih cvetlicah. Ročno izdelujemo sveče iz sto procentnega čebeljega voska. Gorijo čisto in dlje, zaradi prisotnosti propolisa zrak očistijo in oddajajo prijeten vonj.

Pri nas se obiskovalec popolnoma približa čebeli, čebelji družini in spozna vse njene skrivnosti in sposobnosti. V notranjosti čebelnjaka omogočimo, da vonjate in poslušate marljive čebele pri njihovem delu. V okolici čebelnjaka si je možno ogledati vrt zasajen z medovitimi trajnicami, kjer se obiskovalec spozna z rastlinami pomembnimi za prehrano čebel. Posebno pozornost smo namenili panjski končnici, ki je še posebno umetelno poslikana. Danes pa naše tradicionalne končnice predstavljajo zgodovino Rateč in bližnje okolice. 

T: 031 277 265
E: info@bee-toni.eu
W: bee-toni.eu
FB: BeekeepingToni
IG: tonizupancic

Kaj iščeš?

Išči