Trgovina

Leseni uhani – več motivov

12,00 

z vključenim DDV

Uhani iz orehovega lesa, ročno poslikani in zaščiteni z lakom. Osnova je izdelana iz plemenitega jekla. Čeprav so izdelki zaščiteni z nekaj plastičnimi laki, so še vedno izdelani iz lesa in niso nepremočljivi. Prosimo, ne potapljajte jih v vodo, raje jih snemite pred plavanjem ali kopanjem.

Uhani kolekcije Planika in Triglavska roža sta prejela tudi Certifikat kakovosti – Kranjska Gora Vrhunsko. 

PITAMIC ANJA – LISICA & VOLK

Za iskalce lepega in ljubitelja narave, za tiste, ki verjamemo, da je malce čarobnosti skrite v vsakdanu, malo resnice v vsaki pravljici, za tiste, ki najdemo lepoto v majhnih stvareh. Pod znamko Lisica & Volk nastajajo luštni izdelki, ki jih navdihuje lepota narave in zaklad slovenskih pravljic in folklore. Ilustrirani motivi iz narave najdejo svoje mesto na lesenem nakitu, majicah in vrečkah iz recikliranega bombaža. Navdih za živalske in rastlinske motive je slovenska avtohtona flora in favna. Tradicionalni slovenski ljudski motivi in simbolika so vpleteni tudi v sodobne kose lesenega nakita. Vsak izdelek je ustvarjen z ljubeznijo, pozornostjo do podrobnosti, z naravnimi materiali in skrbjo za naše okolje. V prizadevanju za bolj zeleno prihodnost so naši izdelki izdelani iz kakovostnih materialov pakirani brez plastike.

T: 041 826 602
E: anja.pitamic@gmail.com
W: lisicavolk.com
FB: Lisica & Volk
IG: lisicavolk

Dodatne informacije

material

orehov les

motiv

čmrlj, lisica, planika, triglavska roža, vodomec

Certifikat

Certifikat kakovosti – Kranjska Gora Vrhunsko – leseni uhani – Planika, Certifikat kakovosti – Kranjska Gora Vrhunsko – leseni uhani – Triglavska roža

založnik

Lisica & volk, oblikovanje, Anja Pitamic, s.p.

Kaj iščeš?

Išči