Michelin Guide je v nedavni objavi izpostavil dva vrhunska lokalna kulinarična bisera v osrčju Triglavskega narodnega parka – med njimi tudi Triangel Boutique Hotel v Gozdu Martuljku, ki slovi po vrhunski gastronomiji in spoštovanju tradicije Gorenjske.
Restavracija Triangel pod vodstvom chefa Jona Zupana združuje sodoben pristop k tradicionalni kulinariki, pri čemer se osredotoča na uporabo lokalnih sestavin in pozabljenih receptov, ki jih je raziskoval tudi v sodelovanju s priznanim chefom Urošem Štefelinom. Med značilnimi jedmi, ki jih ponuja, so Mavželj, pripravljen iz vrhunskega svinjskega mesa s krompirjem, tartufi in sirom Mohant, ter tradicionalni jedi Zgornjesavski Esihflaš (goveja solata) in Telečja Obara.
V duhu trajnostnega razvoja in spoštovanja lokalne dediščine v restavraciji Triangel uporabljajo mlečne izdelke z lokalnih kmetij, ekološko meso, ribe iz Bohinjskega jezera ter sadje in zelenjavo iz bližnje okolice. Prav tako je poseben poudarek na izbrani vinski karti, ki vključuje najboljša slovenska vina.
Poleg vrhunskih kulinaričnih doživetij Triangel Boutique Hotel s svojo izjemno lokacijo pod vznožjem Martuljkove skupine ponuja tudi popolno izhodišče za raziskovanje naravnih lepot Kranjske Gore in okolice. Michelin Guide tako prepoznava Triangel kot destinacijo, ki združuje udobje, prvovrstno kulinariko in nepozabna doživetja v objemu narave.