Restavracija Milka v Kranjski Gori znova dokazuje, da sodi med vrhunske gastronomske restavracije. Po tem, ko je lani osvojila prestižni dve Michelinovi zvezdici in zeleno Michelinovo zvezdico za trajnostno naravnanost, je zdaj prejela še eno pomembno priznanje – štiri kape Gault&Millau.
Štiri kape Gault&Millau – še eno priznanje vrhunski kulinariki
Prestižni gastronomski vodnik Gault&Millau je restavraciji Milka podelil kar štiri od petih možnih kap, kar jo uvršča med najboljše restavracije v Sloveniji. Nagrade so bile podeljene na posebni slovesnosti, kjer so priznanja prejeli najboljši kuharski mojstri in restavracije v Sloveniji. Chef David Žefran in njegova ekipa so s to nagrado potrdili svojo predanost kulinarični popolnosti in gostoljubju na najvišji ravni.
Gault&Millau je eden najvplivnejših kulinaričnih vodnikov na svetu, ki že od leta 1965 ocenjuje najboljše restavracije in kuharske mojstre. Namesto klasičnih zvezdic uporablja sistem ocen s kapami – več kot jih restavracija prejme, bolj prestižna in kakovostna je njena ponudba.
Kranjska Gora – vse bolj prepoznavna kulinarična destinacija
Z nagradami, kot so Michelinove zvezdice in Gault&Millau kape, Kranjska Gora postaja vse bolj zaželena destinacija tudi za ljubitelje vrhunske kulinarike. Poleg neokrnjene narave, vrhunskih športnih doživetij in bogate kulturne dediščine zdaj ponuja tudi edinstvene gastronomske izkušnje, ki pritegnejo gurmane iz vsega sveta.