Apartmaji Villa Nebina ***

Villa Nebina je na novo prenovljena tipična alpska kmečka hiša, ki se nahaja v središču Rateč

Villa Nebina je prenovljena stara kmečka hiša z ohranjenimi številnimi originalnimi elementi, kot so loki, tradicionalni polzaprti balkon, raznolika arhitektura in še več. Le 5 minut od Kranjske Gore ponuja idealno izhodišče za številne zimske in poletne dogodivščine.

V apartmajih Villa Nebina so hišni ljubljenčki dovoljeni. Vsak apartma ima parkirno mesto. Pred hišo je skupni prostor za kolesa ali smuči.

Prostoren apartma Nebina 1 se nahaja v pritličju hiše. Na 60m2 boste našli veliko udobje. Ima dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem, druga z enojno posteljo), dnevno sobo / jedilnico z dodatnim raztegljivim kavčem, TV, hitri WiFi, kopalnico (stranišče, tuš, sušilec za lase) in veliko kuhinjo z električno kuhalno ploščo, pomivalnim strojem, hladilnikom in vso potrebno posodo. Posteljnina in brisače so vključene v ceno.

Prostoren apartma Nebina 2 se nahaja v prvem nadstropju vile. S 70 m2 ponuja izjemno udobje in sprostitev. Ima dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z enojnima posteljama), dnevno sobo / jedilnico z dodatnim kavčem, TV, hitri WiFi, veliko kopalnico (tuš, stranišče, pralni stroj) in veliko kuhinjo z električno kuhalno ploščo, pomivalnim strojem, hladilnikom in vso potrebno posodo. Posteljnina in brisače so vključene v ceno.

Prostoren apartma Nebina 3 se nahaja v drugem nadstropju vile. S 60m2 ponuja izjemno udobje in dobro počutje. Ima dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z enojno posteljo), dnevno sobo / jedilnico z dodatnim kavčem, TV, hitri WiFi, veliko kopalnico (tuš, stranišče, pralni stroj), veliko kuhinjo z električno kuhalno ploščo, pomivalnim strojem, hladilnikom in vso potrebno posodo. Posteljnina in brisače so vključene v ceno.

Studio Nebina 4 se nahaja v drugem nadstropju vile. Na 20m2 ponuja majhen umik za dve osebi. V veliki sobi je velik raztegljiv kavč, TV, hitri brezžični internet, majhna kuhinja z električno kuhalno ploščo, hladilnikom in vso potrebno posodo. Ima majhno kopalnico (tuš, stranišče) in majhen balkon, ki je dostopen s hodnika. Posteljnina in brisače so vključeni v ceno.

 

 

Podrobnosti nastanitve

  • Rateče 148
  • Ni vključen

Kontaktne informacije

  • https://www.villanebina.si
  • info@villanebina.si
  • +386(0)41429656

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Ekstremno soteskanje
od 65 €

Ekstremno soteskanje

Izkusi najboljše soteskanje v Sloveniji!

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hit Alpinea
od 14,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Poletno sankanje »Besna Pehta«
od 20 €

Poletno sankanje »Besna Pehta«

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh si privoščite vožnjo s sedežnico in spust v dolino po 1,5 kilometrov dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«.

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik
od 70 €

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik

Vodenje z IFMGA gorskim vodnikom po slikoviti soteski na krožni poti iz Gozd Martuljka.

Kekčeva Dežela
od 17 €

Kekčeva Dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči