Vila Triglav

Garni hotel Vila Triglav

Hotel Vila Triglav je manjši garni hotel, ki leži na idilični lokaciji v neposredni bližini jezera Jasna.

Garni hotel Vila Triglav se nahaja pod najlepšimi vrhovi Julijskih Alp in ima pogled na smaragdno jezero Jasna. V njem nudimo nočitve z zajtrkom ter sprostitev v notranjem bazenu ter finski savni. Za boljše počutje in prijetno preživete trenutke ima vila tudi manjšo kavarno z zimskim vrtom ter teraso s pogledom na jezero Jasna. Naša želja je, da se pri nas počutite kot v domači dnevni sobi.

Miren družinski hotel ponuja 7 sob različnih velikosti. V kavarni vam postrežemo hladne in tople pijače, vi pa se sprostite ob pogledu na okoliške vrhove. Pri tem se odrasli lahko prepustite knjigam iz naše knjižnice, otroci pa ustvarjajo v otroškem kotičku. Kot Garni hotel poskrbimo za dober začetek Vašega dneva z izvrstnim zajtrkom in še boljšo kavo, ki se ji Vaše brbončice ne bodo mogle upreti. Za ostale obroke dneva se lahko obrnete na naše osebje, ki Vam bo z veseljem priporočilo restavracije po vaših željah.

Pri nas se pustite razvajati že zjutraj. Vzemite si čas in uživajte v sveži, domači hrani. Poleg izbora svežega sadja, nudimo tudi več domačih sokov iz gozdnih sadežev, jabolk, marelic, hrušk in bezga. Vsak dober zajtrk pa seveda temelji na toplem in svežem domačem kruhu ter domačem pecivu. Gostom nudimo tudi različne brezglutenske in brezlaktozne prehranske alternative. Zajtrk strežemo od 8:00 do 11:00 ure.

Prihod
Odhod
Število gostov

Podrobnosti nastanitve

  • Naselje Ivana Krivca 6, Kranjska Gora
  • Srednji
  • Notranji bazen
  • Zajtrk na voljo

Kontaktne informacije

  • https://www.vila-triglav.si/
  • info@vila-triglav.si
  • 030 400 514

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Pobeg v naravo
od 450 € €

Pobeg v naravo

Za vas smo pripravili 2 paketa, ki se lahko glede na razpoložljivost koristijo v obdobju do 15. 07. 2022 & 20. 09. - 31.10. 2022.

Ekstremno soteskanje
od 65 €

Ekstremno soteskanje

Izkusi najboljše soteskanje v Sloveniji!

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hit Alpinea
od 9,50 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 69 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

Kulinarika & zabava za 2
od 50 €

Kulinarika & zabava za 2

Pustite se razvajati na kulinaričnem potovanju in preizkusite svojo srečo v Casino Larix!

Poletno sankanje »Besna Pehta«
od 20 €

Poletno sankanje »Besna Pehta«

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh si privoščite vožnjo s sedežnico in spust v dolino po 1,5 kilometrov dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«.

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik
od 70 €

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik

Vodenje z IFMGA gorskim vodnikom po slikoviti soteski na krožni poti iz Gozd Martuljka.

Intersport Bernik – Kranjska Gora
od 29 €

Intersport Bernik – Kranjska Gora

Električno gorsko kolo je idealno za kolesarjenje v okolici Kranjske Gore, predvsem če ne zmorete bolj zahtevnih klancev oz. če poleg kolesarjenja radi uživate tudi v čudovitih razgledih na okoliške gore. Z E-kolesom boste doživeli nepozabno izkušnjo. Ne bom vam žal!

Kaj iščeš?

Išči