Sun and Spa Apartment ***

Sprostite se v našem luksuznem apartmaju z zasebno savno, v neposredni bližini smučarskih prog, pohodniških in kolesarskih stez.

Sprostite se v našem luksuznem apartmaju z zasebno savno, v neposredni bližini smučarskih prog, pohodniških in kolesarskih stez. Naš apartma je blizu središča smučišča # 1 v Sloveniji, ki je mednarodno priznano po tekmah svetovnega pokala in poletni raj za pohodnike in kolesarje. Nahaja se v 1. nadstropju tradicionalne alpske hiše, je eden najnovejših in kvalitetnejših objektov na območju, z 2 BR, 1 BA, odprto kuhinjo / jedilnico / dnevno sobo, 2 balkonoma, zasebno kletjo, savno in parkiranjem.

Notranji prostor apartmaja meri 69 m2 in je sestavljen iz dveh udobnih sob, sodobne kopalnice s kadjo, impresivno elegantne dnevne sobe in dobro opremljene kuhinje odprtega načrta, ki je kot nalašč za vsakega amaterskega kuharja, ki želi pripraviti okusen obrok ! Kraj je zelo svetel z veliko okni, ki se odpirajo v dolino in gore.

Apartma je bil na novo opremljen s popolnoma novim pohištvom in napravami januarja 2018. Kuhinja je v celoti opremljena s keramičnimi ploščicami, električno pečico, hladilnikom in zamrzovalnikom. Na voljo je zajtrkovalni bar z dvema blazinicama in velika jedilna miza s 6 stoli. Dnevna soba ima kamnito podlogo na stenah in elegantne zavese na oknih za dodatno vzdušje. Dva udobna kavča in dva fotelja zagotavljata veliko sedežev in ležišč prostora za družino in prijatelje, da se sprostite ob gledanju televizije, deskanjem po internetu ali branjem knjig. Zvečer se zofe spremenijo v dodatna ležišča za dodatno spalno zmogljivost. V vsaki spalnici sta zakonska postelja in ena spalnica. Apartma ima neodvisno ogrevanje, ki ga je mogoče daljinsko nadzorovati in programirati prek mobilnega telefona, tako da je mesto pred prihodom toplo. Ob vsaki zamenjavi gostov je stanovanje strokovno očiščeno, postelje so izdelane z novimi posteljninami in sveže brisače vas čakajo. 

Cena najema vključuje tudi dostop do 60 m2 popolnoma opremljenega wellness centra v pritličju stavbe s savno, garderobno sobo, ločeno kopalnico in počivališčem. Smo edini ponudnik na trgu, ki ponuja tako razkošne izdelke! 

Podrobnosti nastanitve

  • Log 4a, Kranjska Gora
  • Savna

Kontaktne informacije

  • +43 699 19081278

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hit Alpinea
od 16,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Poletno sankanje »Besna Pehta«
od 20 €

Poletno sankanje »Besna Pehta«

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh si privoščite vožnjo s sedežnico in spust v dolino po 1,5 kilometrov dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči