Hotel Vitranc

Hotel in apartmaji Vitranc stojijo v središču idilične vasice Podkoren, obdane z veličastnimi gorami, kjer teče čas počasneje.

Hotel Vitranc se nahaja v prekrasni zgradbi z bogato tradicijo. Debele kamnite stene, masiven les in toplina alpskega stila vas bodo v trenutku prevzeli. Občutek boste imeli, da ste se vrnili nekam, kjer ste že bili, nekam, kjer vam je bilo dobro. V hotelu je 19 sob in ima možnost nastanitve do 50 oseb. Naše sobe imajo vse, kar potrebuje sodoben gost, ki si želi oddiha, a hoče ostati povezan s svetom. Sobe na južni strani odlikuje pogled na dih jemajočo vitranško strmino. Nekatere sobe imajo balkon.

Stavba, v kateri je deset rustikalno opremljenih apartmajev, ima več kot 500 letno zgodovino. Sprva je bila upravno središče Belopeške gospode, kasneje zatočišče pred turškimi vpadi, nekaj časa je bilo v njej gostišče in zadruga, danes pa v njej bivajo gosti, ki prisegajo na toplino domačnosti.
Vsi apartmaji imajo sodobno opremo in brezplačen wi-fi, v velikem skupnem prostoru pa lahko ob prijetnem prasketanju ognja v kaminu spijete kozarec vina, ali v miru berete knjigo.

Podrobnosti nastanitve

  • Podkoren 94, Podkoren
  • Ugodno
  • Zajtrk je vključen

Kontaktne informacije

  • https://www.vitranc.si/si#page01
  • info@vitranc.si
  • 031 413-285

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči