Apartmaji Waterfall

Dobrodošli v apartmaju Waterfall – vašem mirnem gorskem zatočišču!

Dobrodošli v apartmaju Waterfall – vašem mirnem gorskem zatočišču! Uživajte v popolnem zlitju narave in udobja v tem sodobnem zatočišču z 2 spalnicama. Uživajte v dih jemajočem razgledu na gore z vašega zasebnega balkona in se sprostite po dnevu dejavnosti na prostem v našem prijetnem apartmaju. Vaš ultimativni pobeg za ljubitelje narave, ki iščejo mir in slikovito lepoto.

Apartma je prostoren za 4 osebe z udobno dnevno sobo, veliko jedilno mizo in popolnoma opremljeno kuhinjo. Uživali boste ob jutranji kavi ali čaju na balkonu, obrnjenem proti jugu, ob pogledu na gore in hribe, bogate z gozdom. V bližnji naravi je veliki možnosti za aktivnosti. Obstajajo edinstvene poti za pohodništvo, (gorsko) kolesarjenje in plezanje. Pozimi lahko uživate v zimskih športih na bližnjih smučiščih. Uživate pa lahko tudi v številnih restavracijah in trgovinah v Kranjski Gori. Zvečer lahko uživate v igranju iger ali gledanju televizije v prijetni dnevni sobi. Udobna zakonska postelja ali pograd vam bo ponudil dober nočni počitek.

Imate dostop do edinstvenih dejavnosti na prostem za vsakogar. V Mojstrano vas vodi lepa in varna kolesarska pot, ki vodi naprej v dolino Vrat. Dolina Vrat je spektakularna, s strmimi stenami, med katerimi je tudi severna stena Triglava (najvišja slovenska gora). Lahko pa se s kolesom povzpnemo tudi na prelaz Vršič, ki je pravi izziv in ponuja čudovit razgled s 1611 m visokega prelaza. Lahko se odpravite na lahke pohode, npr. do Martuljških slapov v bližini apartmaja, kjer najdete tudi planinsko kočo Brunarica pri Ingotu, kjer strežejo tipično slovensko planinsko hrano. Plačilo je možno le z gotovino. Bližnji pohodi do planinskih koč z značilno hrano so še do Koče v Krnici, Planinskega doma Tamar in Rifugio Zacchi. Slednji je v Italiji in le 20 minut vožnje. Planinci si lahko napolnite baterije tudi s spektakularnimi potmi, na primer na Triglav, Jalovec, Špik, Prisojnik. Ne pozabite pa tudi na via ferata v Gozd Martuljku, ki se nahaja v soteski in jo lahko obiščete tudi z nekoliko večjimi otroci in z ustrezno opremo in izkušnjami!

Podrobnosti nastanitve

  • Log 4a

Kontaktne informacije

  • https://www.waterfall-apartment.com/
  • niels@nielsbogerd.com
  • +386 64 135 440

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči