Apartmaji Snežna plaža

Sodobno opremljen Apartma Snežna plaža se nahaja pod smučiščem (10 metrov) med hotelom Ramada Resort in blagajno smučarskih vozovnic in je idealna počitniška nastanitev za družine.

Sodobno opremljen Apartma Snežna plaža se nahaja pod smučiščem (10 metrov) med hotelom Ramada Resort in blagajno smučarskih vozovnic in je idealna počitniška nastanitev za družine. Funkcionalna razporeditev prostorov in sodobna oprema omogočata prijetno in udobno bivanje do 6 oseb v apartmaju velikosti cca. 67 m2 v katerem ne boste ničesar pogrešali. Povezana kuhinja in dnevni prostor omogočata celodnevno preživljanje skupnega časa in imata izhod na dva balkona. Prostorna in svetla spalnica se nahaja v mansardi kjer lahko na dveh udobnih zakonskih posteljah prenočijo 4 osebe. Za dodatni 2 osebi je na voljo ležišče na raztegljivi sedežni garnituri v dnevnem prostoru, ki tekom vašega oddiha ostane odprta, saj je gledanju televizije namenjena druga sedežna garnitura. Apartma ima pogled na okoliške hribe, gore, smučišče ter središče vasi.

Za shranjevanje smučarske opreme in ostalih športnih pripomočkov je poskrbljeno s shrambo v kleti. Pred hišo, pod enim od balkonov, pa apartmaju pripada tudi eno parkirno mesto.

Zaradi izjemne lokacije apartmaja vašega avtomobila na dopustu ne boste potrebovali, saj je vse kar potrebujete zlahka dosegljivo tudi peš. V neposredni bližini apartmaja (100-200m) dobite: igrala za otroke, center s trgovinami, pošto, banko, zdravstveni dom in raznovrstne gostinske lokale… V Ramada Resortu pa se lahko sprostite tudi v bazenskem kompleksu, wellnessu in savnah.

Zimski športi so dosegljivi takoj pred apartmajsko hišo, kjer si na Snežni plaži lahko kupite smučarske vozovnice, si izposodite smučarko opremo, najamete inštruktorja smučanja, se vključite v smučarsko šolo ali snežni vrtec, ali pa se s svojimi otroki prepustite uživanju pod zimskim soncem na sankah ali igralih.

Apartma se nahaja na obrobju Kranjske Gore, zato so na dosegu rok tudi poletne aktivnosti; pohodniške in kolesarske poti, kolesarski park in poletno sankališče, športni park in jezero Jasna kjer se lahko kopate, supate, lovite ribe,… ali pa samo uživate v lepotah čudovite neokrnjene narave.

Našo ponudbo z natančnim opisom, tlorisom, slikami apartmaja in pogoji najema si lahko ogledate na spletni strani http://www.apartmaji-snezna-plaza.si/

Podrobnosti nastanitve

  • Borovška cesta 101, Kranjska Gora
  • Srednje
  • Ni vključen

Kontaktne informacije

  • https://www.apartmaji-snezna-plaza.si/index.php/si/
  • apartmaji.sneznaplaza@siol.net
  • 00386 41 248 212

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči