Apartmaji Kramar Podkoren

Naš apartma se nahaja v prijetni mirni vasici Podkoren le 3 km oddaljen od Kranjske Gore.

Od smučišča Vitranc smo oddaljeni 350 m, kjer že vrsto let potekajo tekme svetovnega pokala za moške. V bližini se nahaja primerno smučišče za otroke Velika dolina, ki je v sklopu RTC Žičnice Kranjska Gora. Tekaška proga poteka tik pod smučišči do Planice, poznane po smučarskih skokih, v dolino Tamarja ali pa vse do sosednje Italije… Od nas se lahko odpravite na več zimskih izletov po okoliških hribih peš ali s turnimi smučmi. Od smučišč smo oddaljeni: Trbiž-Višarje 15 km, Tromeja 20 km, Sella Nevea-Kanin 35 km, Osojščica 35 km.

V poletnem času je blizu ena lepših kolesarskih poti, ki je speljana po nekdanji železniški progi (D-2), po kateri se lahko usmerite proti Ljubljani ali mimo Zelencev proti Italiji, kjer se priključite poti Alpe-Adria, ki pripelje iz Avstrije. 

Kranjska Gora z okolico vam nudi veliko aktivnosti v vseh letnih časih, obljulja nepozaben oddih, katerega vam zagotavljajo mnoge možnosti za mirno ali aktivno preživljanje dopusta.

Apartma *** je v prvem nadstropju obnovljene kmečke hiše, ki ima predsobo, eno spalnico z zakonsko posteljo, spalnico z dvema enojnima posteljema in z raztegljivim kavčem ter balkon, kuhinjo z vso opremo: hladilnikom, kuhalno ploščo 2x plin in 2x elektrika, napo, mikrovalovno pečico, grelnikom vode, veliko jedilno mizo, smart TV in kopalnico s tuš kabino in WC-jem. Na voljo je brezplačni Wi-Fi. Za brisače in posteljnino je poskrbljeno. V prostorih apartmaja je lahko nameščeno od 2-6 oseb.

Parkirni prostor je brezplačen na dvorišču ob hiši.

Nudimo vam prostor za hrambo smuči. kolesa in podobno opremo.

Za hišo je vrt, kjer lahko v poletnem času uživate v naravi pod jablano, lahko uporabljate opremo za peko na žaru ali okusite kakšno rastlino iz zelenjavnega vrta.

Podrobnosti nastanitve

  • Podkoren 76, Podkoren
  • Ugodno

Kontaktne informacije

  • app.podkoren@gmail.com
  • 041 714 792

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči