Apartmaji Hribovc

Apartma primeren za družine ali pare. Pridite in ponovno se boste želeli vrniti.

Apartma se nahaja na idilični lokaciji v neposredni bližini kolesarske steze in zgolj 900 m iz centra mesta Kranjska Gora. Primeren je za družine ali pare (1x zakonska postelja, 1x pograd ter dodatna izvlečna postelja). Apartma krasi atrij, na katerem lahko posedite ter občudujete okoliške hribe. Oprema v apartmaju ponuja vso potrebno komoditeto za prijetno dopustovanje. Kuhinja je opremljena s pomivalnim strojem (tudi tabletami za strojno pomivanje), mikrovalovko, grelcem vode, toasterjem ter osnovnimi začimbami (olje, kis, moka, sladkor, kakav, sol, poper, čaji…). Jedilnica ponuja prostor za druženje in je opremljena s LCD tv-jem, na katerem si lahko ogledate vse športne in ostale aktualne dogodke.

Za najmlajše goste so v apartmaju na voljo pobarvanke ter barvice, mizica za ustvarjanje, sestavljanke, knjigice, stol TRIP-TRAP, stopnička in kahlica. Za celotno družino je tudi poskrbljeno, saj so na voljo karte ter še druge družabne igre. Seveda je omogočen dostop tudi do Wi-Fi omrežja.

V zimskem času so gostom na voljo tudi otroške sani, 2x plastična boba ter sušilec obutve. Vse to je se nahaja v kleti, kjer lahko shranite vaše smuči ali kakšno drugo opremo.

Pridite in ponovno se boste želeli vrniti.

Podrobnosti nastanitve

  • Savsko naselje 29
  • Ugodno

Kontaktne informacije

  • https://www.apartmajihribovc.si/
  • apartmajihribovc@gmail.com
  • 041 551 249

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči