Apartma Tinka

Apartma Tinka je vaša naslednja željena počitniška destinacija – v centru Kranjske Gore, ob kolesarski poti, dve minuti hoje stran od Alpske vasice, le par sto metrov oddaljena od smučišča.

Apartma Tinka je vaša naslednja željena počitniška destinacija – v centru Kranjske Gore, ob Kolesarski poti Jureta Robiča, dve minuti hoje stran od Alpske vasice, le par sto metrov oddaljena od Smučišča Kranjska Gora.

Tinka je prijetna, mirna nastanitev, ki sprejme do 5 gostov. Nahaja se v 3. nadstropju lične in urejene apartmajske hiše »pr Slavcu«. Enostaven dostop z zagotovljenim brezplačnim parkirnim prostorom, prostornim stopniščem in dvigalom.

Apartma obsega predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico in kopalnico. Za spanje je na voljo zakonska postelja v spalnici ter raztegljiva dvosed in enosed v dnevnem prostoru. Poskrbljeno je za posteljno perilo in brisače. Kopalnica  vsebuje WC, tuš in bide. Kuhinja je dobro opremljena: električni štedilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, opekač, čajnik, hladilnik z zamrzovalnikom, obilo posode in pribora; seveda smo poskrbeli tudi za najnujnejše sestavine vsake kuhinje: sladkor, sol, poper, olje, kis, čaj, kava, začimbe… 

Na voljo je brezplačen wi-fi, TV, v kleti prostor za shranjevanje športne opreme (kolesa, smuči…)

Če imate električno kolo, boste brez težav polnili baterije.

Če se odpravljate na oddih v razširjenem sestavu, vam lahko v isti hiši zagotovimo še en prijeten apartma z možnostjo namestitve do 4-ih oseb.

Prednosti Tinke so: odlična lokacija in izhodišče, enostaven dostop, brezhibna urejenost in čistoča, mirna nastanitev!

Podrobnosti nastanitve

  • Borovška cesta 66
  • Srednji
  • Parkirišče in dvigalo

Kontaktne informacije

  • info@agenia.si
  • +386 31 502 181

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči