Apartma Jerman

Apartma Jerman se nahaja ob glavni cesti Jesenice- Kranjska Gora.

Apartma Jerman  se nahaja ob glavni cesti Jesenice – Kranjska Gora, 150 m naprej od prvega bencinskega servisa Petrol. Od centra Kranjske Gore in smučišč je odmaknjen 1,2 km. Prva trgovina z živili in oblačili ter restavracija je od nastanitve Apartma Jerman odmaknjena 650 m. V neposredni bližini je kolesarska pot Mojstrana – Kranjska gora, golf igrišče, rekreativni park in veliko gozdnih sprehajalnih poti ob reki Pišnici in Savi.

V naših apartmajih (Apartma Jerman Kranjska Gora) ste DOBRODOŠLI vsi dopustniki, rekreativci, špotniki, planinci, popotniki, družine,… prav vsi, ki si želite sprostitev ali aktivne počitnice v neokrnjeni naravi Kranjske Gore in njene okolice (Rateče – Planica, Podkoren, Mojstrana, Gozd Martuljek in Srednji Vrh, Dovje in Belca, Zgornja Radovna, Vršič,…).

Na razpolago imamo dva apartmaja, povsem opremljena, z brezplačnim parkirnim mestom in Wi-Fi. Prijazno osebje vam je vedno na razpolago z nasveti, priporočili in ostalimi potrebnimi informacijami.

APARTMA 2+2, kategorija**
(idealen za 2 osebi do največ 4 osebe, enosobno)

velikost cca. 30m2, pritličje, pogled na gore, manjša spalnica, dnevno bivalni prostor s kuhinjsko nišo popolnoma opremljeno in dodatnim ležiščem (160×200), kopanica, predprostor, terasa

APARTMA 4+2, kategorija**

(za do 6 oseb)

velikost cca.50m2, prvo nadstropje, dve spalnici, dve kopalnici, dnevno bivalni prostor s kuhinjsko nišo popolnoma opremljeno, balkon

Oba apartmaja imata brezplačno uporabo Wi-Fi in vsak svoj brezplačni parkirni prostor pred apartmajem. V obeh apartmajih je kabelska TV, posteljnina, brisače, toaletni papir, kuhinjske krpe, mikrovalovna pečica, čajnik, toaster

Podrobnosti nastanitve

  • Savsko naselje 36, Kranjska Gora
  • Ugodno
  • Zajtrk ni vključen

Kontaktne informacije

  • https://www.apartmajerman.com
  • klavdij.jerman@gmail.com
  • 070 722 793

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči