Gostišče “UH” Kavalar

Družinsko gostišče, ki v Ratečah deluje že od leta 1995. Nudijo vam širok izbor domačih jedi, kosil in jedi po naročilu.

Naše družinsko gostišče v Ratečah deluje že od leta 1995. Nudimo vam širok izbor domačih jedi, kosil in jedi po naročilu. Zaključenim družbam nudimo prostor za 50 oseb, v gostišče pa lahko sprejmemo 100 ljudi. Vljudno vabljeni, veselimo se vašega obiska.

Tradicija našega gostišča so domače jedi. Ena izmed njih je rateški krap, ki vam ga pripravimo kot glavno jed ali kot sladico.

Naše parkirišče po novem omogoča parkirišče za avtobus, s katerim smo omogočili drugim gostom nemoteno parkiranje avtomobilov v primeru, da imamo zaključeno družbo. Kapaciteta našega parkirišča je za približno 15 avtomobilov in avtobus. Dodatno pa lahko parkirate ob strani na naši zelenici.

Naša jedilnica sprejme 50 gostov. Kamin in splošen izgled gostišča daje domač občutek, ki ga zagotovo ne boste pozabili. Prostor lahko po dogovoru najamete za skupinska kosila in prireditve. Za več informacij nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali pri organizaciji vašega dogodka.

Odpiralni čas

Ponedeljek ZAPRTO

Torek – sobota 10:00 – 21:00

Nedelja 10:00 – 17:00

Podrobnosti restavracije

  • Rateče 16a, Rateče
  • Ugodno
  • Sobe
  • Za goste hotela

Kontaktne informacije

  • https://gostisce-uh-planica.com/
  • +386 (04) 587 61 95

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Jasna Chalet Resort
od €

Jasna Chalet Resort

Alpski zajtrk z razgledom, jutranja joga na jezeru jasna ali kulinarično razvajanje v restavraciji ob jezeru.

Ta' damač lokalni zajtrk
od 31 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hotel Špik
od 16 €

Hotel Špik

Svet vode v Hotelu Špik vabi, da se jim prepustite razvajati!

Hit Alpinea
od 16 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Kekčeva dežela
od 17 €

Kekčeva dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči