Figo Gourmet Kranjska Gora

Lokacija v železničarskem domu poleti ponuja ogromen vrt s prekrasnim razgledom na Julijske Alpe, pozimi pa minimalističen a hkrati očarljiv ambient v steklenem delu restavracije.

Smo picerija in restavracija, ki se nahaja v železničarskem počitniškem domu v Kranjski Gori. Lokacija poleti ponuja ogromen vrt s prekrasnim razgledom na Julijske Alpe, pozimi pa minimalističen a hkrati očarljiv ambient v steklenem delu restavracije. Naš slog je preprost s ščepcem sodobnosti.

Posebnost naše restavracije so pice, narejene iz fermentiranega testa z drožmi, ki je izredno mehko, puhasto in lahko prebavljivo. Pice so zato na zunaj prijetno hrustljave, v sredici pa puhaste in zračne. Gre za italijanski stil pic, nekaj med napolitanskim in romanskim.

V kolikor vam ni do pice, imamo za vas ponudbo jedi iz kuhinje, ki se malenkost spreminja na tedenski ravni. Načeloma pa obsega svinjska rebra s posebnim hišnim premazom, okusen argentinski steak, sočne burgerje, sveže solate in piščančje fingerse za najmlajše. Za konec pa priporočamo kremast tiramisu, pripravljen na poseben način. Skratka, za vsakega se najde nekaj.

Z veseljem sprejmemo večje skupine ali pogostimo dogodke osebne narave. Do nas se lahko pripeljete popolnoma brezskrbno, saj gostišče ponuja veliko parkirišče za vaše jeklene konjičke. Dostop do sanitarij je omogočen invalidnim osebam, toaletni prostori so zanje prilagojeni, na voljo imamo tudi dvigalo. Lastniki kužkov in vaši štirinožni prijatelji ste več kot dobrodošli!

Podrobnosti restavracije

  • Koroška ulica 11
  • Ugodno

Kontaktne informacije

  • figo.kranjskagora@gmail.com
  • 070 474 752

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Ekstremno soteskanje
od 65 €

Ekstremno soteskanje

Izkusi najboljše soteskanje v Sloveniji!

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hit Alpinea
od 14,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Poletno sankanje »Besna Pehta«
od 20 €

Poletno sankanje »Besna Pehta«

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh si privoščite vožnjo s sedežnico in spust v dolino po 1,5 kilometrov dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«.

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik
od 70 €

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik

Vodenje z IFMGA gorskim vodnikom po slikoviti soteski na krožni poti iz Gozd Martuljka.

Kekčeva Dežela
od 17 €

Kekčeva Dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči