Alpski Igluji Jasna Chalet Resort

Zimska restavracija Alpski igluji v Jasni nudi nov poseben način druženja za družine in prijatelje ter razvajanje za ljubitelje dobre hrane v dobri družbi.

Čas je za pravljico. Čas je za zimsko pravljico v Jasni.

Alpski igluji ob jezeru Jasna v Kranjski Gori.

Medtem ko večeri postajajo vse hladnejši, naj se vaša srca pogrejejo v krogu bližnjih in prijateljev ob pogledu na račje družine, ki drsijo po zamrznjenih vodah jezera Jasna. Preživite čas z najdražjimi ob srkanju mehurčkov penine v objemu zimske narave, v enem od pravljičnih Alpskih iglujev ob jezeru Jasna v Kranjski Gori. V igluju vas bo grelo ogrevanje (povprečna temperature z notranjim ogrevanjem, toplih 18°C in dekca), dobra hrana, odlična družba in ljubezen do Življenja.

Zimska restavracija Alpski igluji v Jasni nudi nov poseben način druženja za družine in prijatelje ter razvajanje za ljubitelje dobre hrane v dobri družbi.

Ljubezen in hrano je treba deliti, ne pa ju zapravljati. Izberi doživetje (meni) radoživega združenja ob dobri hrani, na svoj način. Čas je za pravljico. Čas je za pravljico v Jasni. Izberite svojo pravljico.

Hrana na malo drugačen način

Neodtegljiv del koncepta zimske restavracije Alpski iglu v Jasni je geslo “ko deliš, poskrbiš” (sharing is caring), saj si prizadevamo k vrnitvi k stari tradiciji deljenja dobre hrane z najbližjimi. Glavne jedi vaših izbranih menijev večinoma serviramo na dilcah sredi mize, tako si jih lahko delite s tistimi, s katerimi ste si prišli deliti svoje dragocene trenutke. Posebnost pa je skupinska dila s sladicami, saj veste, da se ljubezen množi, ko jo deliš. Družina, ki je skupaj, ostane skupaj, pravi pregovor. Ljudje, ki skupaj lomijo kruh, bolje sodelujejo.

Druženje v mehurčku ter v objemu narave

Vsak iglu je namenjen največ 10 osebam, je tudi odlična rešitev v času, ko je zdravje na prvem mestu, saj predstavlja mehurček, v katerem se lahko s svojimi najbližjimi in v ožjem krogu prijateljev družimo ob dobri hrani in edinstvenem razgledu na jezero Jasna. Ob rezervaciji enega od iglujev si zagotovite vse prej kot običajno izkušnjo – časovni okvir najema je 1,5 ure za posamezno rezervacijo, za kvalitetno skupno doživetje.

Glede na izkušnje iz prve sezone lahko iglu najamete tudi za posebne priložnosti (zaroke, okrogle in druge posebne obletnice). V primeru posebnih individualnih rezervacij nas predhodno kontaktirajte, da skupaj oblikujemo nepozabno presenečenje in skupno doživetje.

Za zaključene skupine do 10 ali več je možnost zakupa enega ali več iglujev, s skupnim druženjem ob ognju – Team buildingi, zaključne večerje ob koncu poslovnega leta, družinska slavja.

Rezervacije sprejemamo na: info@jasnaresort.com

Podrobnosti restavracije

  • Jasna Chalet Resort
  • Srednji
  • Apartmaji
  • Za goste apartmajev in zunanje goste

Kontaktne informacije

  • https://jasnaresort.com/
  • info@jasnaresort.com

Galerija slik

Galerija

Doživite Kranjsko Goro

Doživetja

Prisluhnite legendam in pravljicam Zgornjesavske doline in se predajte razvajanju z bogato wellness ponudbo.

Razišči doživetja
Ta' damač lokalni zajtrk
od 26,00 €

Ta' damač lokalni zajtrk

Sveži, sezonski zajtrki, sestavljeni iz izdelkov lokalnih kmetij, dostavljeni na vaš prag.

Ekstremno soteskanje
od 65 €

Ekstremno soteskanje

Izkusi najboljše soteskanje v Sloveniji!

Koflersport
od 20 €

Koflersport

Ko si zaželite malo avanture v skali.

Hit Alpinea
od 14,00 €

Hit Alpinea

Se težko odločite kaj dati za darilo? Z darilnim bonom Hit Alpinea bo obdarovanec lahko izbiral med raznoliko ponudbo in storitvami.

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte
od 39,90 €

Trip in The Bag - Zaklad čudne sorte

Mogočne gore, pravljični gozdovi, osvežujoča jezera in reke ter živahno turistično življenje. Sedaj pa smo izvedeli, da se tukaj skriva tudi čisto pravi zaklad. Vsi namigi in ostale potrebščine te čakajo v Trip in the Bag nahrbtniku!

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju
od 50 €

Doživetja v Slovenskem planinskem muzeju

Preizkusite se v izzivu, kakršnega še niste srečali! S pomočjo logike, sodelovanja in kančkom planinskega znanja boste z nalogami, skritimi v čarobni škatli, opravili z levo roko, a le, če boste razmišljali »out of the box«.

SPA Alpina
od 20 €

SPA Alpina

Za več intime in sprostitve se podajte v vsemogočni svet savn, kjer se bo vaše telo predalo toplotnim učinkom v različnih savnah.

Poletno sankanje »Besna Pehta«
od 20 €

Poletno sankanje »Besna Pehta«

Z vetrom v laseh in s solzami v očeh si privoščite vožnjo s sedežnico in spust v dolino po 1,5 kilometrov dolgi progi poletnega sankališča »Besna Pehta«.

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik
od 70 €

Vodenje po Via Ferrati Hvadnik

Vodenje z IFMGA gorskim vodnikom po slikoviti soteski na krožni poti iz Gozd Martuljka.

Kekčeva Dežela
od 17 €

Kekčeva Dežela

V čudovitem objemu gora je skrit kotiček, kjer živijo Kekec, teta Pehta, hudobni Bedanc, modri Vitranc, prijazna Mojca, Tinkara, Brincelj in preplašeni Rožle.

Kaj iščeš?

Išči