Grem z avtobusom

1. KRANJSKA GORA SHUTTLE

Med vožnjo s Kranjska Gora Shuttle busom boste, ko bosta mimo vas brzeli pokrajina in ohranjena kulturna dediščina, začutili utrip krajev pod Triglavom. Kranjska Gora Shuttle je namenjen vsem obiskovalcem, ki radi na oddihu brezskrbno potujete med kraji, ter domačinom za lažje opravljanje vsakodnevnih opravkov.

Za otroke do vključno šestega leta starosti je vožnja z avtobusom brezplačna, vsi ostali boste za eno vožnjo odšteli 2€.

Kranjska Gora Shuttle bo vozil med 03. julijem in 31. avgustom 2021.

2.  KRANJSKA GORA – VRŠIČ – BOVEC

Kranjsko Goro in dolino reke Soče povezuje vijugasta cesta, ki vas popelje čez najvišje ležeči slovenski prelaz Vršič. Med vožnjo po Vršiški cesti se boste peljali mimo slikovitega jezera Jasna, ob vznožju Vršiča vas bo pozdravila Ajdovska deklica. Ko se boste spustili v dolino reke Soče vas bo vse do Bovca spremljala »bistra hči planin« – smaragdna reka Soča.

3. VOZNI RED ČEZ PREDEL

Čezmejna linija iz Kranjske Gore, Trbiža, čez Predel, mimo Loga pod Mangartom in Bovca do Mosta na Soči. Avtobus bo ustavljal tudi na železniški postaji Bosco Verde, v središču Trbiža in Rablja, ter ob za kopalce in veslače vse bolj priljubljenem Rabeljskem jezeru.

4. REDNI AVTOBUSNI PREVOZI PO KRANJSKI GORI IN SLOVENIJI

Z rednimi avtobusnimi linijami lahko brezskrbno potujete in odkrivate skrite kotičke Slovenije. V enem dnevu se lahko iz osrčja Julijskih Alp zapeljete na slovensko obalo, kjer se osvežite s skokom v Jadransko morje. Lahko pa se zapeljete v vzhodni del Slovenije, se sprehodite skozi številne vinograde, okusite pestro kulinarično ponudbo vzhodne regije in uživate v razgledih na širne pšenične poljane.

Kaj iščeš?

Išči