Chef Jon Zupan za vas pripravlja 5-hodni meni, v katerem bodo še vedno zelo prisotni jesenski okusi, a jih bo, tako kot je v njegovi navadi, popestril z nekaj eksotike. Jedi bodo z vini iz Kleti Brda povezali naši sommelierji.
MESNI MENI
- Chef vas iz kuhinje pozdravi prvič
- Chef vas iz kuhinje pozdravi še drugič
- Goveji Carpaccio na mladi špinači s porom in hrenom, zeliščni brijoš, limona, kapre, parmezan
- Kremna juha pečenega pastinaka, črni česen, pastinak, por
- srnin ragu z aronijo, zelena, koleraba, korenje, polenta Trdinka
- Goveja lička, krompirjev pire s črnimi tartufi, kruhov kipnik z jurčki, pečena zelena, medena vinska omaka
- Čokolada, jagode
RIBJI MENI
- Chef vas iz kuhinje pozdravi prvič
- Chef vas iz kuhinje pozdravi še drugič
- Potočna Zlatovčica, zelena, hruška, črna leča, mandarina
- kremna juha pečenega pastinaka, črni česen, pastinak, por
- kraljeve kozice v tempuri s koprom, pečena cvetača s črnim sezamom in lešniki, jurčkova krema
- Tunin steak, krompirjev pire z limeto, pečena zelena, kumara, korenje, domača Teriyaki omaka
- Čokolada, jagode
Cena menija: 65,00 €
Vegetarjanci pozor! Na vas chef ni pozabil in bo za vas pripravil meni po njegovi izbiri.
Rezervacije miz sprejemamo do njihove zapolnitve oziroma najkasneje do 14. ure na dan dogodka na elektronski naslov info@hotel-triangel.com ali na telefon 04 5885 500.